• Laat je informeren
  • Ervaar de sfeer
  • Laat je inspireren
  • Bekijk de mogelijkheden

Trouwbeurzen met real life wedding en gratis toegang

In de maanden november, januari en februari vinden er in totaal 4 beurzen met 'real life wedding' plaats, waaronder 1 in België. Op 4 prachtige trouw/feestlocaties laten we je de sfeer proeven voor je eigen huwelijksdag. Op deze gemoedelijke beurzen wordt 2x daags een sfeervolle en informatieve huwelijksceremonie met live muziek in scène gezet, die je als bezoeker kunt bijwonen. NIEUW zijn de workshops 'Ontwerp je eigen trouwlogo' en 'Schrijf je persoonlijke VOWS/trouwbelofte', waar je GRATIS aan kunt deelnemen. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers. Toegang is gratis met een ticket via de website. 

Deze beurzen vinden telkens plaats op ZONDAG van 12:00 tot 17:00 uur, waarbij om 13:30 en 15:30 uur een real life wedding plaatsvindt van ± 20 min.

 

Trouwbeurs met bruidsmodeshows Koonings

We sluiten het beursseizoen af bij zalencentrum de Traverse in Helmond. Op deze gemoedelijke beurs wordt 2x daags een fantastische bruidsmodeshow door KOONINGS - The Wedding Palace georganiseerd, die je als bezoeker kunt bijwonen. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers. Toegangtickets inclusief VIP binnenkort verkrijgbaar via de website. 

Deze beurs vindt plaats op ZONDAG 25 februari van 11:00 tot 17:00 uur, waarbij 2x daags een show plaatsvindt van ± 30 min.

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo-Jan-van-besouw-fc.jpgde-grote-hegge.jpgHof-van-Solms.jpgden-Eyck.jpgde-cacaofabriek.jpg

Bedrijvengids Tickets beurzen