• Gratis tickets beurs
 • Ervaar de sfeer
 • met Koonings bruidsmode
 • Laat je inspireren

Sounds of Love Thorn

28 januari
de Grote Hegge , Thorn

Op deze bijzondere locatie, laten we je de sfeer proeven voor je eigen huwelijksdag.

Je bent welkom op deze gemoedelijke beurs en als gast tijdens de ceremonie, die maar liefst 2 keer zal plaatsvinden gedurende de dag. Een door Koonings gekleed bruidspaar, zal tijdens de ±15 minuten durende ceremonie het ja-woord laten klinken, begeleid door de warme geluiden van huwelijkszangeres Hannelore. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers.

Wat kun je verwachten

deze bijzondere locatie, zullen zo'n 20 tot 25 trouwleveranciers jou op weg helpen in je zoektocht naar de perfecte huwelijksdag, waarbij KOONINGS - The Wedding Palace je op de hoogte brengt van de laatste trends op het gebied van de bruidsmode. Met je partner kun je de 'real life wedding' bijwonen in de Ridderzaal, dé plek voor een huwelijksceremonie bij de Grote Hegge. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een unieke workshop van de Bonte Raaf. Neem ook een kijkje in één van 4 andere prachtige zalen die deze locatie rijk is, zoals bijvoorbeeld de luxe Tiendschuur. Je zult verrast zijn wat deze mooie locatie en de Sounds of Love je te bieden hebben op het gebied van trouwen en feesten. Dus kom en oordeel zelf!

 

de-bonte-raaf-workshop-sounds-of-love-1.jpgNieuwsgierig naar jullie workshopbegeleiders? Neem dan een kijkje op www.bonteraaf.nl of volg @debonteraaf op Facebook.

GRATIS workshop 'ontwerp je eigen trouwlogo'

Speciaal voor de Sounds of Love trouwbeurzen heeft ontwerpbureau Bonte Raaf de workshop 'ontwerp je eigen trouwlogo' ontwikkeld. Onder begeleiding van de Bonte Raaf ontwerpers teken je zelf aan de hand van voorbeelden jullie eigen trouwlogo. Deze kan bestaan uit jullie initialen aangevuld met verbindingstekens of andere vormen die bij jullie passen.

Je ontvangt een compleet werkboekje en een eigen potlood en fineliner. Aan het eind van de workshop heb je een trouwlogo ontworpen wat echt bij jullie past. Dit logo ontvang je later kosteloos per mail digitaal in diverse bestandsformaten zodat je deze makkelijk kunt gebruiken voor je trouw- of save-the-date kaarten, sluitzegels, persoonlijke postzegels en waar je het trouwlogo maar terug wilt laten komen.

EXTRA: Voor alle deelnemers is er een speciale kortingsactie waardoor je 5% korting krijgt op de bestelling van een persoonlijk houten gastenboek in de webshop van Bonte Raaf. Ook ontvang je een gratis upgrade waardoor jullie eigen trouwlogo gratis op de houten kaft gegraveerd kan worden.

Deze workshops zijn slechts op 2 beursdagen bij te wonen. Op zondag 12 november in Goirle en op zondag 28 januari in Thorn om 14:15 en 16:15 uur. Per workshop zijn een beperkt aantal plaatsen en VOL = VOL

beurstas-magazine-kouzenband2web.png

Mooi meegenomen!

Elke bruid die de beurs bezoekt, ontvangt een mooie canvas tas met onder andere veel bruikbare informatie, glossy magazines waaronder BRUID en goodies zoals een sexy kousenband van Koonings.

Veel voordeel met waardecoupon boekje

Exclusief voor de Sounds of Love trouwbeurzen, is het speciale waardecoupon boekje wat je ontvangt. Een boekje met vele acties en kortingsbonnen van diverse trouwbranche leveranciers, naast diverse tips en een handige checklist. Het boekje vertegenwoordigt een waarde van maar liefst honderden euro's!

DOE MEE en WIN een BRUIDSTAART t.w.v. 175,-

Wat moet je doen? Ga naar het volgende BERICHT op de Facebookpagina van de Sounds of Love. LIKE de pagina en het bericht. DELEN mag ook. REAGEER vervolgens op het bericht en laat weten wanneer je gaat trouwen en waarom jij die bruidstaart zou moeten winnen.

De prijs wordt je aangeboden door de Sounds of Love trouwbeurzen in samenwerking met De Bruidstaartenspecialist, tevens standhouder op de Sounds of Love trouwbeurs in Thorn. Bekijk daar de vele mogelijkheden, maar kom vooral ook even proeven!

Foto: Wilma van Hoesel fotografie

*Bruidstaart voor 30 personen naar keuze in overleg, excl. bezorging. Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten.

Actie-Romantische-Bruidstaart.jpg

Algemene informatie beurs Thorn

Beurstijden:

 • 12:00 - 17:00 uur

Ceremonie vindt plaats om:

 • 13:30 uur
 • 15:30 uur

Workshop vindt plaats om:

 • 14:15 uur
 • 16:15 uur


FB-logo.png  meld je aan op Facebook 

 • Highlights beurs:
 • bijwonen ceremonie
  met live zang
 • workshop 'ontwerp je eigen trouwlogo
 • modetrends Koonings Bruid & Bruidegom
 • 20/25 standhouders
 • gratis toegang
 • gratis waardecoupon boekje
 • gratis beurstas OP=OP +
  gratis bruidsmagazines
 • gratis parkeren

Kasteelhoeve de Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. De Ridderzaal is de plek voor de huwelijksvoltrekking. In de Tiendschuur voel je de luxe. Door de warme aankleding is dit de perfecte locatie voor je feest.Kasteelhoeve De Grote Hegge
Waterstraat 9
6017 AJ Thorn
T: +31 (0)475 – 563399
E: info@degrotehegge.nl
I: www.degrotehegge.nl

Sounds-of-Love-Thorn-vk.jpg


 

 

Impressie Sounds of Love trouwbeurs 2017 Thorn met real life wedding.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de beurs die op 29 januari 2017 plaatsvond bij Kasteelhoeve de Grote Hegge. Met dank aan: Amy & Laura fotografie

Op deze beurs met real life wedding, wordt een door Koonings Bruidsmode gekleed bruidspaar in het onecht verbonden tijdens een heuse ceremonie. Daarbij krijg je als bezoeker een goede impressie van de mogelijkheden, waarbij zo'n 20 - 25 standhouders klaar staan om je te voorzien van informatie en tips. 

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijvengids Tickets beurzen