• Tickets beurs
 • inclusief shows
 • Ervaar de sfeer
 • met Koonings bruidsmode
 • Laat je inspireren

Sounds of Love Helmond

16 april
De Traverse, Helmond

Op deze bijzondere locatie, laten we je de sfeer proeven voor je eigen huwelijksdag.

Het seizoen van de Sounds of Love trouwbeurzen 2017/2018, eindigt op zondag 25 februari bij de prachtige locatie De Traverse in Helmond. Op deze veelzijdige beurs vinden als enige, de fantastische shows van Koonings - The Wedding Palace plaats, 's werelds grootste en mooiste bruidsmodespeciaalzaak. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers.

Wat kun je verwachten

Tijdens de Sounds of Love trouwbeurs Helmond organiseert Koonings - The Wedding Palace 2 geweldige bruidsmodeshows met mooie choreografieën en entertainment. De shows nemen je mee in de laatste trends op het gebied van bruidsmode van het nieuwe seizoen 2018. Laat je verrassen en woon 1 van de shows bij, die plaatsvindt in één van de vele bijzondere zalen die deze verrassend grote locatie rijk is. Op deze unieke locatie, zullen zo'n 25 tot 30 trouwleveranciers jou op weg te helpen in je zoektocht naar de perfecte huwelijksdag. Bekijk hier de vele mogelijkheden die deze, in het centrum van Helmond gelegen evenementenlocatie je te bieden heeft.

Bezoek de beurs als VIP en kom in aanmerking voor vele extra's!
 

Sounds-of-Love-ACTIE-VIP-2016web.jpg

VIP = kans op 500,- KORTING bruidsjurk!

Wanneer je een VIP ticket reserveert, dan kom je in aanmerking voor een aantal leuke extra's! Naast de gereserveerde 1e rang plaatsen show, geniet je vooraf van een uitgebreide brunch of lunch en maak kans op het winnen van een waardecheque van maar liefst 500,- voor aankoop van een bruidsjurk bij Koonings - The Wedding Palace. 

 

VIP privileges: 
 

 • kans op 500,- KORTING bruidsjurk* 
 • 1e RANG gereserveerde plaatsen show
 • brunch/lunch + gratis consumptie


NOTE: aantal VIP tickets zijn beperkt, dus OP=OP 

* 1 winnaar per show!

beurstas-magazine-kouzenband2web.png

Mooi meegenomen!

Elke bruid die de beurs bezoekt, ontvangt een mooie canvas tas met onder andere veel bruikbare informatie, glossy magazines waaronder BRUID en een leuke goodie van Koonings Bruid & Bruidegom.

Veel voordeel met waardecoupon boekje

Exclusief voor de Sounds of Love trouwbeurzen, is het speciale waardecoupon boekje wat je ontvangt. Een boekje met vele acties en kortingsbonnen van diverse trouwbranche leveranciers, naast diverse tips en een handige checklist. Het boekje vertegenwoordigt een waarde van maar liefst honderden euro's!

DOE MEE en WIN een BRUIDSTAART t.w.v. 175,-

Wat moet je doen? Ga naar het volgende BERICHT op de Facebookpagina van de Sounds of Love. LIKE de pagina en het bericht. DELEN mag ook. REAGEER vervolgens op het bericht en laat weten wanneer je gaat trouwen en waarom jij die bruidstaart zou moeten winnen.

De prijs wordt je aangeboden door de Sounds of Love trouwbeurzen in samenwerking met De Bruidstaartenspecialist, tevens standhouder op de Sounds of Love trouwbeurs in Helmond. Bekijk daar de vele mogelijkheden, maar kom vooral ook even proeven!

Foto: Wilma van Hoesel fotografie

*Bruidstaart voor 30 personen naar keuze in overleg, excl. bezorging. Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten.

Actie-Romantische-Bruidstaart.jpg

Algemene informatie beurs Helmond

De Traverse maakt van je huwelijksdag een onvergetelijke belevenis! Van een creatief ontvangst en een smakelijk diner tot een stijlvolle receptie en een spetterende feestavond.Beurstijden: 

 • 11:00 - 17:00 uur
   

Showtijden zondag:

SHOW 1: ±30 min 12:30 u
SHOW 2: ±30 min 15:00 u
 • Highlights beurs:
 • bruidsmodeshows Koonings
 • modetrends Koonings Bruid & Bruidegom
 • 25/30 standhouders
 • VIP tickets (OP=OP) inclusief:
  1e rang plaatsen show
  brunch/lunch + consumptie
  kans op waardecheque van 500,-
 • gratis waardecoupon boekje
 • gratis beurstas OP=OP +
  gratis bruidsmagazines

 

TICKETS:

 • Regulier: 7,50 p.p.
  incl. consumptie
 • VIP ticket: 17,50 (1e rang plaatsen) OP=OP incl. brunch (11:00) of lunch (13:00) + consumptie
  + kans waardecheque à 500,- 
   

Dagkassa bruidsshow: 10,- p.p.
(geen PIN mogelijkheid)

Sounds-of-Love-Helmond-vk.jpgDe Traverse
Steenweg 19 
5707 CD Helmond
T: +31(0)492 370111
E: info@traversehelmond.nl
I: www.traversehelmond.nl


 

 

Impressie Sounds of Love trouwbeurs 2017 Helmond met real life wedding.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de beurs die op 5 maart 2017 plaatsvond bij de Traverse Helmond. Met dank aan: Raoul van Meel fotografie

Op deze beurs met real life wedding, wordt een door Koonings Bruidsmode gekleed bruidspaar in het onecht verbonden tijdens een heuse ceremonie. Daarbij krijg je als bezoeker een goede impressie van de mogelijkheden, waarbij zo'n 25 - 30 standhouders klaar staan om je te voorzien van informatie en tips. 

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijvengids Tickets beurzen