• Gratis tickets beurs
 • Ervaar de sfeer
 • met Koonings bruidsmode
 • Laat je inspireren

Sounds of Love Kasterlee België

04 februari
den Eyck, Kasterlee België

Op deze bijzondere locatie, laten we je de sfeer proeven voor je eigen huwelijksdag.

Je bent welkom op deze gemoedelijke beurs en als gast tijdens de ceremonie, die maar liefst 2 keer zal plaatsvinden gedurende de dag. Een door Koonings gekleed bruidspaar, zal tijdens de ±15 minuten durende ceremonie het ja-woord laten klinken, begeleid door de warme geluiden van huwelijkszangeres Hannelore. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers.

Wat kun je verwachten

Op deze practige locatie, zullen zo'n 20 tot 25 trouwleveranciers jou op weg helpen in je zoektocht naar de perfecte huwelijksdag, waarbij KOONINGS - The Wedding Palace je op de hoogte brengt van de laatste trends op het gebied van de bruidsmode. Met je partner kun je de 'real life wedding' bijwonen in de nieuwe feestzalen van deze veelzijdige locatie, waar warmte, hout en ruimte de boventoon voeren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een unieke workshop van Bijzondere Huwelijkssluiting door Mariëlle Jongmans. Dit domein biedt je verschillende mogelijkheden voor een fantastisch feest of intieme huwelijksceremonie, zowel binnen als buiten. Je zult verrast zijn wat deze bijzondere locatie en de Sounds of Love je te bieden hebben op het gebied van trouwen en feesten. Dus kom en oordeel zelf!

 

Married-at-first-sight-Marielle-Jongmans-Bijzondere-huwelijkssluiting.jpg

Nieuwsgierig naar jullie workshopbegeleider Mariëlle Jongmans? Neem dan een kijkje op www.bijzonderhuwelijk.nl of volg Bijzondere Huwelijkssluiting op Facebook.

 

GRATIS workshop 'Schrijf je persoonlijke VOWs/trouwbelofte'

Speciaal voor de Sounds of Love trouwbeurzen heeft Mariëlle Jongmans de workshop 'Schrijf je persoonlijke VOWs/trouwbelofte' ontwikkeld. Als je het anderen ziet doen of in een romantische film, lijkt het zo eenvoudig, maar er komt nog heel wat bij kijken om je persoonlijke trouwbelofte schrijven.

Hoe doe je dat? Welke elementen mogen niet ontbreken in je trouwbelofte, hoe lang mag het duren, ga je staan of blijf je zitten, moet je het uit je hoofd doen en en en...

Geen paniek! Na het volgen van deze workshop weet je alles en zal zelfstandig trouwambtenaar Mariëlle Jongmans (van Married at first sight) jullie op je gemak stellen en haar tips met jullie delen voor misschien wel, het mooiste en persoonlijkste moment van de hele trouwceremonie!

Deze workshops zijn slechts op 2 beursdagen bij te wonen. Op zondag 14 januari in Oirschot en op zondag 4 februari in Kasterlee om 14:15 en 16:15 uur. Per workshop zijn een beperkt aantal plaatsen en VOL = VOL

beurstas-magazine-kouzenband2web.png

Mooi meegenomen!

Elke bruid die de beurs bezoekt, ontvangt een mooie canvas tas met onder andere veel bruikbare informatie, glossy magazines waaronder BRUID en goodies zoals een sexy kousenband van Koonings.

Veel voordeel met waardecoupon boekje

Exclusief voor de Sounds of Love trouwbeurzen, is het speciale waardecoupon boekje wat je ontvangt. Een boekje met vele acties en kortingsbonnen van diverse trouwbranche leveranciers, naast diverse tips en een handige checklist. Het boekje vertegenwoordigt een waarde van maar liefst honderden euro's!

DOE MEE en WIN een BRUIDSTAART t.w.v. 175,-

Wat moet je doen? Ga het volgende BERICHT op de Facebookpagina van de Sounds of Love. LIKE de pagina en het bericht. DELEN mag ook. REAGEER vervolgens op het bericht en laat weten wanneer je gaat trouwen en waarom jij die bruidstaart zou moeten winnen.

De prijs wordt je aangeboden door de Sounds of Love trouwbeurzen in samenwerking met De Bruidstaartenspecialist, tevens standhouder op de Sounds of Love trouwbeurs in Kasterlee. Bekijk daar de vele mogelijkheden, maar kom vooral ook even proeven!

Foto: Wilma van Hoesel fotografie

*Bruidstaart voor 30 personen naar keuze in overleg, excl. bezorging. Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten.

Actie-Romantische-Bruidstaart.jpg

Algemene informatie beurs Kasterlee België

Beurstijden:

 • 12:00 - 17:00 uur

Ceremonie vindt plaats om:

 • 13:30 uur
 • 15:30 uur

Workshop vindt plaats om:

 • 14:15 uur
 • 16:15 uur


FB-logo.png  meld je aan op Facebook

 • Highlights beurs:
 • bijwonen ceremonie
  met live zang
 • workshop 'schrijf je persoonlijke vows'
 • modetrends Koonings Bruid & Bruidegom
 • 20/25 standhouders
 • gratis toegang
 • gratis waardecoupon boekje
 • gratis beurstas OP=OP +
  gratis bruidsmagazines
 • gratis parkeren

Ervaar de stijlvolle klasse van deze bijzondere locatie en hun passie voor gastronomie. De beschikbare zalen zijn verschillend van grootte en grenzen aan een sfeervolle tuin. Elk feest wordt hier een ware belevenis. den Eyck
Houtum 39
2460 Kasterlee / België
T: +32 (0)14 859900
E: de@groepvaneyck.be
I: www.groepvaneyck.be

Sounds-of-Love-Kasterlee-op-kaart-vk.jpg

Impressie Sounds of Love trouwbeurs 2017 Kasterlee met real life wedding.

Bekijk hier een sfeerimpressie van de beurs die op 19 februari plaatsvond bij den Eyck te Kasterlee (B). Met dank aan: Amy & Laura fotografie

Op deze beurs met real life wedding, wordt een door Koonings Bruidsmode gekleed bruidspaar in het onecht verbonden tijdens een heuse ceremonie. Daarbij krijg je als bezoeker een goede impressie van de mogelijkheden, waarbij zo'n 20 - 25 standhouders klaar staan om je te voorzien van informatie en tips. 

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijvengids Tickets beurzen