• Gratis tickets beurs
 • Ervaar de sfeer
 • met Koonings bruidsmode
 • Laat je inspireren

Sounds of Love Oirschot

05 februari
Hof van Solms, Oirschot

Op deze bijzondere locatie, laten we je de sfeer proeven voor je eigen huwelijksdag.

Je bent welkom op deze gemoedelijke beurs en als gast tijdens de ceremonie, die maar liefst 2 keer zal plaatsvinden gedurende de dag. Een door Koonings gekleed bruidspaar, zal tijdens de ±15 minuten durende ceremonie het ja-woord laten klinken, begeleid door de warme geluiden van huwelijkszangeres Hannelore. Laat je inspireren en bekijk ook hier de vele mogelijkheden van onze trouwleveranciers.

Wat kun je verwachten

Met je partner kun je de 'real life wedding' bijwonen in één van de sfeervolle zalen van dit heuse stadspaleis. Waan je als een prins en prinses in dit historische pand met haar statige entree en prachtige gevel, dat in 1663 werd gebouwd. Op deze mystieke locatie, zullen zo'n 25 tot 30 trouwleveranciers jou op weg te helpen in je zoektocht naar de perfecte huwelijksdag, waarbij Koonings - The Wedding Palace je op de hoogte brengt van de laatste trends op het gebied van de bruidsmode.

beurstas-magazine-kouzenband2web.png

Mooi meegenomen!

Elke bruid die de beurs bezoekt, ontvangt een mooie canvas tas met onder andere veel bruikbare informatie, glossy magazines waaronder BRUID en goodies zoals een sexy kousenband van Koonings.

Veel voordeel met waardecoupon boekje

Exclusief voor de Sounds of Love trouwbeurzen, is het speciale waardecoupon boekje wat je ontvangt. Een boekje met vele acties en kortingsbonnen van diverse trouwbranche leveranciers, naast diverse tips en een handige checklist. Het boekje vertegenwoordigt een waarde van maar liefst honderden euro's!

DOE MEE en WIN een BRUIDSTAART t.w.v. 175,-

Wat moet je doen? Ga naar het volgende BERICHT op de Facebookpagina van de Sounds of Love. LIKE de pagina en het bericht. DELEN mag ook. REAGEER vervolgens op het bericht en laat weten wanneer je gaat trouwen en waarom jij die bruidstaart zou moeten winnen.

De prijs wordt je aangeboden door de Sounds of Love trouwbeurzen in samenwerking met De Bruidstaartenspecialist, tevens standhouder op de Sounds of Love trouwbeurs in Thorn. Bekijk daar de vele mogelijkheden, maar kom vooral ook even proeven!

Foto: Wilma van Hoesel fotografie

*Bruidstaart naar keuze voor 30 personen. Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar tegen contanten. Bezorging in overleg.

Actie-Romantische-Bruidstaart.jpg

Algemene informatie beurs Oirschot

In deze bijzondere, sfeervolle locatie met verrassend huiselijk gevoel, ben je van harte welkom om je te laten inspireren en de sfeer te proeven voor je huwelijksdag.
 

Beurstijden:

 • 12:00 - 17:00 uur


Ceremonies vinden plaats om:

 • 13:30 uur
 • 15:30 uur


FB-logo.png  meld je aan op Facebook 

 • Highlights beurs:
 • bijwonen ceremonie
  met live zang
 • modetrends Koonings Bruid & Bruidegom
 • 25/30 standhouders
 • gratis toegang
 • gratis waardecoupon boekje
 • gratis beurstas OP=OP +
  gratis bruidsmagazines
 • gratis parkeren

Het Hof van Solms beschikt over een 5-tal bijzondere binnenruimten en 2 prachtig aangelegde (binnen)tuinen. De feestruimten zijn multifunctionele feestzalen en voor kleine tot grote feesten en partijen geschikt. Hof van Solms
Koestraat 16
5688 AH Oirschot
T: +31 (0)499 - 571292
E: info@hofvansolms.nl
I: www.hofvansolms.nl

Sounds-of-Love-Oirschot-op-kaart-vk.jpg

 

Impressie Sounds of Love trouwbeurs 2015 Oirschot met real life wedding. 

Met dank aan: Hadders Media Video- en Fotoproducties

Bekijk hier een sfeerimpressie van de beurs die op 13 december 2015 plaatsvond bij het Hof van Solms te Oirschot. Op deze beurs met real life wedding, wordt een door Koonings Bruidsmode gekleed bruidspaar in het onecht verbonden tijdens een heuse ceremonie. Daarbij krijg je als bezoeker een goede impressie van de mogelijkheden, waarbij zo'n 25 - 30 standhouders klaar staan om je te voorzien van informatie en tips.

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijvengids Tickets beurzen